Afișez toate cele 51 de rezultate

  • Punga Bag-in-Box 10 L EVOH, BTH, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-28 3

    Punga Bag-in-Box 10 L EVOH, BTH, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pistol dozator alimentar 25 mm negru, Rover Italia BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pistol dozator alimentar 25 mm negru, Rover Italia

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 25 mm. Produs in Italia.

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 25 mm. Produs in Italia.
  • Punga Bag-in-Box 20 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 20 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 5L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 5L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BTH 3L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box BTH 3L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L metalizate, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L metalizate, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 2 L Bag-in-Box suc de fructe model mar rosu BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 2 L Bag-in-Box suc de fructe model mar rosu

    Cutie pentru bag-in-box Model 2022 cu mar rosu

    Cutie pentru bag-in-box Model 2022 cu mar rosu
  • Masina Bag-in-Box BB20 semiautomata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Masina Bag-in-Box BB20 semiautomata

    Permite umplerea de pungi cu capacitati intre 3 si 20 litri. Solutie optima pentru producatorii mici si mijlocii de vin. Contor digital pentru un control facil al cantitatii de lichid. Imbutelierea vinului si a altor lichide in recipiente in atmosfera de gaz inert. Optional, se poate monta un kit ce permite imbutelierea sucului de fructe pasteurizat(peste 75 grade c). Productivitate: pungi 10 l= 180 buc/h; pungi 20 l= 130 buc/h. Pompa de vin model EURO 20, cu rotor de neopren. Constructie integrala din inox. Are posibilitatea setarii cantitatii introduse in punga cu o eroare de 5 ml. Sistemul electronic, gestioneaza functionarea tuturor componentelor si efectuarea operatiilor. Capul de umplere este compus dintr-un cleste pentru extragerea/inserarea capacelor. Compresor electric si senzor de debit. Poate fi echipata cu adaptor pentru inserarea pungilor in cutii. Produs in Italia. Produsul din imagine este cu titlul de prezentare.

    Permite umplerea de pungi cu capacitati intre 3 si 20 litri. Solutie optima pentru producatorii mici si mijlocii de vin. Contor digital pentru un control facil al cantitatii de lichid.…
  • Cutie 3 L Bag-in-Box alba cu formare usoara BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 3 L Bag-in-Box alba cu formare usoara

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri. Model cu formare usoara, special creata pentru utilizare facila.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri. Model cu formare usoara, special creata pentru utilizare facila.
  • Cutie 3 L Bag-in-Box neimprimata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 3 L Bag-in-Box neimprimata

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri.
  • Punga Bag-in-Box 3L BTH600 BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 3L BTH600

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 220 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 220 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 5 L Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 5 L Bag-in-Box

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 5 litri.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 5 litri.
  • Pistol dozator alimentar 25mm alb, Rover Italia BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pistol dozator alimentar 25mm alb, Rover Italia

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 25 mm. Produs in Italia.

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 25 mm. Produs in Italia.
  • Punga Bag-in-Box BMH 2 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box BMH 2 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BTH 5L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box BTH 5L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BMH 5L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box BMH 5L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pistol dozator inox alimentar D20, Rover Italia BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pistol dozator inox alimentar D20, Rover Italia

    Pistol din inox alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.

    Pistol din inox alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.
  • Punga Bag-in-Box 3L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 3L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva Oxigenului, vinul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Pungile au capacitati de 3, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai…
  • Punga Bag-in-Box 3L MET metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 3L MET metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 2 L Metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 2 L Metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pistol dozator alimentar 20 mm negru, Rover Italia BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pistol dozator alimentar 20 mm negru, Rover Italia

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare. Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare. Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.
  • Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 3 L Bag-in-Box imprimata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 3 L Bag-in-Box imprimata

    Cutie pentru bag-in-box Culoare verde, model cu mar Model Loredo

    Cutie pentru bag-in-box Culoare verde, model cu mar Model Loredo
  • Punga Bag-in-Box 220 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 220 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 20 L, EVOH-PL, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 20 L, EVOH-PL, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 10 L, EVOH, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 10 L, EVOH, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Super Pouch 3L model vin 2022 BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Super Pouch 3L model vin 2022

    Punga Super Pouch 3L Model vin rosu pe partea cu canea, spatele Pungii Super Pouch cu vin alb Versatila, putand fi utilizata atat la vin alb, cat si rosu sau rose datorita modelului universal Design Loredo 2022 „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    Punga Super Pouch 3L Model vin rosu pe partea cu canea, spatele Pungii Super Pouch cu vin alb Versatila, putand fi utilizata atat la vin alb, cat si rosu sau…
  • Cleste inchidere Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cleste inchidere Bag-in-Box

    Cleste pentru inchiderea canelei pungii pentru bag-in-box. Faciliteaza fixarea canelei dupa umplerea pungii dupa umplere. Face procedeul mai usor si scade riscul de rupere a pungii, ce poate rezulta din fixarea manuala neconforma a canelei. Punga pentru bag-in-box din imagine nu este inclusa in pret.

    Cleste pentru inchiderea canelei pungii pentru bag-in-box. Faciliteaza fixarea canelei dupa umplerea pungii dupa umplere. Face procedeul mai usor si scade riscul de rupere a pungii, ce poate rezulta din…
  • Punga Bag-in-Box 2 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 2 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 5 L Bag-in-Box imprimata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 5 L Bag-in-Box imprimata

    Cutie din carton imprimat cu model măr si frunză. Culoare verde. !Se folosește alături de punga bag-in-box.

    Cutie din carton imprimat cu model măr si frunză. Culoare verde. !Se folosește alături de punga bag-in-box.
  • Cutie 20 L Bag-in-Box alb BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 20 L Bag-in-Box alb

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 20 L.

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 20 L.
  • Pistol dozator alimentar 20mm alb, Rover Italia BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pistol dozator alimentar 20mm alb, Rover Italia

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare. Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.

    Pistol din plastic alimentar pentru dozarea usoara si rapida a lichidelor alimentare. Impiedica pierderile la transvazarea lichidelor dintr-un vas in altul. Diametru racordului = 20 mm. Produs in Italia.
  • Punga Bag-in-Box 5L Metalizata Web BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 5L Metalizata Web

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Suport inox pentru umplere Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Suport inox pentru umplere Bag-in-Box

    Este un accesoriu confectionat din inox ce se foloseste in procesul de imbuteliere a pungilor bag-in-box.Acesta se fixeaza pe maza de lucru,avand in partea superioara un guler pe care se fixeaza punga bag-in-box,tinand-o pe aceasta intr-o pozitie favorabila umplerii cat mai rapide.

    Este un accesoriu confectionat din inox ce se foloseste in procesul de imbuteliere a pungilor bag-in-box.Acesta se fixeaza pe maza de lucru,avand in partea superioara un guler pe care se…
  • Punga Bag-in-Box 10 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 10 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 2 L Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 2 L Bag-in-Box

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 2 L.

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 2 L.
  • Cutie 10 L Bag-in-Box neimprimata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 10 L Bag-in-Box neimprimata

    Cutie din carton alb dublat pentru rezistenta mai mare la depozitare si manipulare. Pentru pungi bag in box de 10 litri cu robinet centrat pe latimea pungii.

    Cutie din carton alb dublat pentru rezistenta mai mare la depozitare si manipulare. Pentru pungi bag in box de 10 litri cu robinet centrat pe latimea pungii.
  • Cutie 10 L Bag-in-Box maro simpla BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Cutie 10 L Bag-in-Box maro simpla

    Cutie din carton imprimat cu model butoi. Culoare maro și model de butoi cu formă hexagonală. Se folosește impreuna cu punga pentru bag-in-box.

    Cutie din carton imprimat cu model butoi. Culoare maro și model de butoi cu formă hexagonală. Se folosește impreuna cu punga pentru bag-in-box.
  • Punga Bag-in-Box BMH 3L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box BMH 3L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 5L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 5L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L transparente, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L transparente, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 10 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 10 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva Oxigenului, vinul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Pungile au capacitati de 3, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai…
  • Masina de umplut Bag-in-Box BB 12 BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Masina de umplut Bag-in-Box BB 12

    Mașina Bag-in-Box BB este soluția ideală de îmbuteliere al sucului de fructe în pungi Bag-in-Box și este fabricat integral din inox alimentar. BB12 este realizată din inox cu 4 picioare ajustabile, gata de instalare pe o bancă/suport (la cerere este posibilă furnizarea unei mese din inox). Aceasta nu necesită furnizarea unei rezerve de aer,procesul de umplere se realizează automat: pornire, umplere, oprire. Are o productivitate între 750–1000 L /h,o masă de lucru cu înclinație ajustabilă. Dispozitivul de dozare-umplere este din inox alimentar. Mașina are o ajustare fină a cantităii,cu eroare de aproximativ 1%;,panou de comandă,contor digital și supapă pentru injecția de azot. BB12 are capacitatea de a umple pungi Pouch. Această mașină are caracteristici în plus cum ar fi:contor pentru lichide fierbinți nevascoase (maxim 120 ºC),pompă EURO 20, cu rotor din cauciuc termorezistent,supapă pneumatică din inox alimentar,supapă manuală pentru vacuum și suportă presiuni de până la 6 BARI. Obțional se poate atașa o masă de lucru înaltă cu roți autoblocante și suport pentru pompă și compresor,un compresor de aer și panou de control cu senzor de nivel și conectare la pasteurizator.

    Mașina Bag-in-Box BB este soluția ideală de îmbuteliere al sucului de fructe în pungi Bag-in-Box și este fabricat integral din inox alimentar. BB12 este realizată din inox cu 4 picioare…
  • Pachet Promo 250 pungi Bag-in-Box 20 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 250 pungi Bag-in-Box 20 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 2 L metalizate, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-28

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 2 L metalizate, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…