Afișez toate cele 42 de rezultate

  • Punga Bag-in-Box 10 L EVOH, BTH, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-29 3

    Punga Bag-in-Box 10 L EVOH, BTH, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 20 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 20 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 5L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 5L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BTH 3L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box BTH 3L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L metalizate, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L metalizate, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 2 L Bag-in-Box suc de fructe model mar rosu BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 2 L Bag-in-Box suc de fructe model mar rosu

    Cutie pentru bag-in-box Model 2022 cu mar rosu

    Cutie pentru bag-in-box Model 2022 cu mar rosu
  • Cutie 3 L Bag-in-Box alba cu formare usoara BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 3 L Bag-in-Box alba cu formare usoara

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri. Model cu formare usoara, special creata pentru utilizare facila.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri. Model cu formare usoara, special creata pentru utilizare facila.
  • Cutie 3 L Bag-in-Box neimprimata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 3 L Bag-in-Box neimprimata

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 3 litri.
  • Punga Bag-in-Box 3L BTH600 BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 3L BTH600

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 220 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 220 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 5 L Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 5 L Bag-in-Box

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 5 litri.

    Cutie din carton alb pentru punga bag in box de 5 litri.
  • Punga Bag-in-Box BMH 2 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box BMH 2 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BTH 5L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box BTH 5L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box BMH 5L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box BMH 5L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 3L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 3L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva Oxigenului, vinul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Pungile au capacitati de 3, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai…
  • Punga Bag-in-Box 3L MET metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 3L MET metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 2 L Metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 2 L Metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 300 pungi Bag-in-Box 10 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 3 L Bag-in-Box imprimata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 3 L Bag-in-Box imprimata

    Cutie pentru bag-in-box Culoare verde, model cu mar Model Loredo

    Cutie pentru bag-in-box Culoare verde, model cu mar Model Loredo
  • Punga Bag-in-Box 220 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 220 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 20 L, EVOH-PL, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 20 L, EVOH-PL, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 10 L, EVOH, transparenta BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 10 L, EVOH, transparenta

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Super Pouch 3L model vin 2022 BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Super Pouch 3L model vin 2022

    Punga Super Pouch 3L Model vin rosu pe partea cu canea, spatele Pungii Super Pouch cu vin alb Versatila, putand fi utilizata atat la vin alb, cat si rosu sau rose datorita modelului universal Design Loredo 2022 „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    Punga Super Pouch 3L Model vin rosu pe partea cu canea, spatele Pungii Super Pouch cu vin alb Versatila, putand fi utilizata atat la vin alb, cat si rosu sau…
  • Punga Bag-in-Box 2 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 2 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 5 L transparente, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 5 L Bag-in-Box imprimata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 5 L Bag-in-Box imprimata

    Cutie din carton imprimat cu model măr si frunză. Culoare verde. !Se folosește alături de punga bag-in-box.

    Cutie din carton imprimat cu model măr si frunză. Culoare verde. !Se folosește alături de punga bag-in-box.
  • Cutie 20 L Bag-in-Box alb BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 20 L Bag-in-Box alb

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 20 L.

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 20 L.
  • Punga Bag-in-Box 5L Metalizata Web BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 5L Metalizata Web

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 10 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 10 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Cutie 2 L Bag-in-Box BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 2 L Bag-in-Box

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 2 L.

    Cutie din carton alb. Se foloseste impreuna cu punga pentru bag-in-box de 2 L.
  • Cutie 10 L Bag-in-Box neimprimata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 10 L Bag-in-Box neimprimata

    Cutie din carton alb dublat pentru rezistenta mai mare la depozitare si manipulare. Pentru pungi bag in box de 10 litri cu robinet centrat pe latimea pungii.

    Cutie din carton alb dublat pentru rezistenta mai mare la depozitare si manipulare. Pentru pungi bag in box de 10 litri cu robinet centrat pe latimea pungii.
  • Cutie 10 L Bag-in-Box maro simpla BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Cutie 10 L Bag-in-Box maro simpla

    Cutie din carton imprimat cu model butoi. Culoare maro și model de butoi cu formă hexagonală. Se folosește impreuna cu punga pentru bag-in-box.

    Cutie din carton imprimat cu model butoi. Culoare maro și model de butoi cu formă hexagonală. Se folosește impreuna cu punga pentru bag-in-box.
  • Punga Bag-in-Box BMH 3L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box BMH 3L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 5L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 5L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L transparente, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 3 L transparente, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 10 L metalizata BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 10 L metalizata

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva Oxigenului, vinul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Pungile au capacitati de 3, 5, 10 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie metalica, destinata imbutelierii, transportului si depozitarii vinul. Este o alternative din ce in ce mai…
  • Pachet Promo 250 pungi Bag-in-Box 20 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 250 pungi Bag-in-Box 20 L metalizate, canea pe mijlocul laturii de jos

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta) BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Punga Bag-in-Box 3 L EVOH (transparenta)

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…
  • Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 2 L metalizate, canea pe colt BAG-IN-BOX 2023-09-29

    Pachet Promo 500 pungi Bag-in-Box 2 L metalizate, canea pe colt

    PUNGA BAG-IN-BOX – Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei. Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri. Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet de baxuri. „Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute”

    PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este o alternative…