VINOFERM® AROMA – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, recomandată în special pentru soiuri albe aromate, dar și pentru cele rose și roșii. VINOFERM® AROMA confera vinurilor arome fructate/florale mai intense. Doza: 20 – 30 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 500g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® AROMA – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, recomandată în special pentru soiuri albe aromate, dar și pentru cele rose și roșii. VINOFERM®…
REWINE este o drojdie activă,deshidratată,pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru opriri de fermentare. Funcționează chiar și în condiții de temperatură de 13-15 °C. Doza: 30 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi măriți doza de drojdie și nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
REWINE este o drojdie activă,deshidratată,pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru opriri de fermentare. Funcționează chiar și în condiții de temperatură de 13-15 °C. Doza: 30 – 40 g/hl. Pentru…
Vinoferm Rose este o drojdie activă,deshidratată, pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru obtinerea vinurilor rose. Doza: 20 – 30 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Vinoferm Rose este o drojdie activă,deshidratată, pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru obtinerea vinurilor rose. Doza: 20 – 30 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie…
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata vinurilor de consum curent si celor destinate invechirii. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 500 gr. Drojdia se foloseste doar cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata…
Produsul FERMACTIVE Activateur facilitează şi regularizează fermentatiile alcoolice în procesul de vinificatie. Produsul FERMACTIVE Activateur conţine săruri de amoniu și vitamina B1 (tiamină) pe un suport inert chimic. Modul de acţiune: Produsul FERMACTIVE Activateur ajută la activarea și regularizarea fermentaţiei alcoolice în procesul de vinificatie, oferind celulelor de drojdii vitaminele şi substantele azotate necesare exercitării metabolismului lor. Prin natura compozitiei sale, produsul FERMACTIVE Activateur asigură creşterea continutului de azot rapid asimilabil, având în vedere faptul că după primele de 30 de ore de fermentatie alcoolică, drojdiile epuizează rezervele nutritive din must, inducând riscul încetinirii sau chiar al opririi procesului fermentativ. Proprietăţi fizice și chimice: Umiditate: mai mică de 6 %. Aspect: pudră albă. Aplicaţii în oenologie. Doze recomandate: Produsul FERMACTIVE Activateur poate fi utilizat atât la începutul cât și pe parcursul procesului de fermentare. Cantitatea stabilită din produsul FERMACTIVE Activateur se solubilizează în apa sau mustul/mustuiala supus/ă fermentatiei alcoolice. Suspensia apoasă omogenă obtinută se introduce în volumul de must sau mustuială din vasul destinat tratamentului. Se omogenizează prin recirculare cu pompa în cazul musturilor sau se distribuie uniform prin aspersiune în cazul mustuielilor în straturi de 20 – 30 cm pe măsură ce vasul se umple în vederea macerării /fermentării. – la inceputul fermentatiei: 10 – 30 g/100L – in timpul fermentatiei: 10 – 30 g/100L – refermentare: 50 g/100L
Produsul FERMACTIVE Activateur facilitează şi regularizează fermentatiile alcoolice în procesul de vinificatie. Produsul FERMACTIVE Activateur conţine săruri de amoniu și vitamina B1 (tiamină) pe un suport inert chimic. Modul de…
Drojdie selectionata destinata producției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 gr de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Drojdie selectionata destinata producției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 –…
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata vinurilor de consum curent si celor destinate invechirii. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 1 kg. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata…
VINOFERM® AROMA – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, recomandată în special pentru soiuri albe aromate, dar și pentru cele rose și roșii. VINOFERM® AROMA confera vinurilor arome fructate/florale mai intense. Doza: 20 – 30 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® AROMA – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, recomandată în special pentru soiuri albe aromate, dar și pentru cele rose și roșii. VINOFERM®…
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata vinurilor de consum curent si celor destinate invechirii. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor. Este destinata…
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si pentru producerea de vinuri albe seci ca Chardonnay, Pinot gris, Pinot blanc si Prosecco. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 100 gr. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si…
Tulpina FCD este o drojdie selecta pentru obtinerea vinurilor albe, rosii si rose in conditii dificile de fermentare: temperatura, alcool, pH. APLICATIE: Fermentare vinuri albe, rosii si rose, Re-fermentare. CARACTERISTICA MICROBIOLOGICA: Viteza fermentare – inalta, Toleranta alcool – pana la 16,5 % vol/alcool, Temperaturi fermentare – 15 -34°C. Pentru optimizarea rezultatelor este necesara utilizarea nutrientilor de fermentatie specializati. DOZARE: 20-40 g/100L. Doza maxima recomandata in cazul strugurilor afectati de mucegai si conditii microbiologice nefavorabile pentru fermentare. 40 g/hl – fermentari oprite. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE : 1)- Dizolvati drojdia uscata in 10 parti de apa calda curata (35-40°C). Amestecati bine. 2)- Lasati suspensia pentru 20 minute si apoi amestecati din nou. 3)-Adaugati suspensia in must la inceputul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnati treptat peste suspensie must/vin pentru reducerea temperaturii. La incorporarea totala diferenta de temperatura intre suspensie si must nu trebuie sa depaseasca 10°C. 4)-Efectuati omogeinizarea produsului prin pompare in circuit sau prin umplerea treptata a vasului.
Tulpina FCD este o drojdie selecta pentru obtinerea vinurilor albe, rosii si rose in conditii dificile de fermentare: temperatura, alcool, pH. APLICATIE: Fermentare vinuri albe, rosii si rose, Re-fermentare. CARACTERISTICA…
VINOVIT este un activator al fermentatiei alcoolice, compus din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor şi vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermentatie rapida, controlata si completa. Doza: 15 – 30g/hl, in faza initiala a fermentarii. Se dizolva cantitatea necesara de VINOVIT în apă sau must, apoi se adaugă in vasul de fermentare, de preferinţă după începerea fermentării, asigurand o dispersie omogena in toata masa de lichid. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 1 kg.
VINOVIT este un activator al fermentatiei alcoolice, compus din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor şi vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o…
FRUITECH B27 – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie. Este o drojdie indicata pentru productia de vinuri moderne, cu un mare continut de compusi volatili aromatici fructati. FRUITECH B27 isi gaseste o larga utilizare in producerea vinurilor roze Doze 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
FRUITECH B27 – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie. Este o drojdie indicata pentru productia de vinuri moderne, cu un mare continut de compusi…
VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri. Sporeste producerea de arome fructate, asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare, cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool, fiind ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte…
PRIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor. Este indicata pentru vinurile destinate invechirii si este recomandata pentru toate soiurile de vinuri rosii valoroase destinate invechirii. Doza: 20 – 25 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
PRIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru…
VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. .Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a…
PRIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor. Este indicata pentru vinurile destinate invechirii si este recomandata pentru toate soiurile de vinuri rosii valoroase destinate invechirii. Doza: 20 – 25 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
PRIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru…
VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri. Sporeste producerea de arome fructate, asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare, cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool, fiind ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte…
WHITECH B15 – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si tipicitatea soiului de struguri. In plus aceste caracteristici o fac recomandabila pentru refermentari fara probleme sau pentru fermentarea in autoclave la temperature scazute. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 gde drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
WHITECH B15 - Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae - este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si…
VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. .Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a…
VINOFERM® CRIO – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o fermentare regulata chiar şi la temperaturi scăzute de 10 – 15 grade Celsius. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® CRIO – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o…
Drojdie selectionata destinata producției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 gr de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Drojdie selectionata destinata producției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 –…
VINOVIT este un activator al fermentatiei alcoolice, compus din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor şi vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermentatie rapida, controlata si completa. Doza: 15 – 30g/hl, in faza initiala a fermentarii. Se dizolva cantitatea necesara de VINOVIT în apă sau must, apoi se adaugă in vasul de fermentare, de preferinţă după începerea fermentării, asigurand o dispersie omogena in toata masa de lichid. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 200g.
VINOVIT este un activator al fermentatiei alcoolice, compus din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor şi vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o…
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si pentru producerea de vinuri albe seci ca Chardonnay, Pinot gris, Pinot blanc si Prosecco. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 500 gr. Drojdia se foloseste doar cu activatorul Vinovit !
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. Este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si…
REWINE este o drojdie activă,deshidratată,pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru opriri de fermentare. Funcționează chiar și în condiții de temperatură de 13-15 °C. Doza: 30 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi măriți doza de drojdie și nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
REWINE este o drojdie activă,deshidratată,pentru vinificație. Această drojdie este recomandată pentru opriri de fermentare. Funcționează chiar și în condiții de temperatură de 13-15 °C. Doza: 30 – 40 g/hl. Pentru…
WHITECH B15 – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si tipicitatea soiului de struguri. In plus aceste caracteristici o fac recomandabila pentru refermentari fara probleme sau pentru fermentarea in autoclave la temperature scazute. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 gde drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
WHITECH B15 - Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae - este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si…