Afișez toate cele 10 rezultate

  • Enzime Essezym Clair 20 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare) Enzime 2023-09-29 3

    Enzime Essezym Clair 20 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100…
  • Enzime Essezym Extra Color 20 gr (pentru struguri rosii, enzime premium extractie culoare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Extra Color 20 gr (pentru struguri rosii, enzime premium extractie culoare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod…
  • Enzime Essezym Color 100 gr (pentru struguri rosii, enzime extractie culoare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Color 100 gr (pentru struguri rosii, enzime extractie culoare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod…
  • Enzime Essezym Clair 500 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Clair 500 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100…
  • Enzime Essezym Flavor 100 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Flavor 100 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma)

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau…
  • Enzime Essezym Color 20 gr (pentru struguri rosii, enzime extractie culoare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Color 20 gr (pentru struguri rosii, enzime extractie culoare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod…
  • Enzime Essezym Flavor 500 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Flavor 500 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma)

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau…
  • Enzime Essezym Clair 100 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Clair 100 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100…
  • Enzime Essezym Flavor 20 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Flavor 20 gr (pentru struguri albi aromati, enzime extractie aroma)

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica conceputa pentru extragerea compusilor aromatici in timpul maceratiei. Se foloseste pentru struguri albi sau negrii cu potential aromatic. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau…
  • Enzime Essezym Extra Color 100 gr (pentru struguri rosii, enzime premium extractie culoare) Enzime 2023-09-29

    Enzime Essezym Extra Color 100 gr (pentru struguri rosii, enzime premium extractie culoare)

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia.

    Este o enzima pectolitica ce asigura o mai mare intensitate a culorii extrase in timpul macerarii strugurilor negrii. Doza: 2 – 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod…