Magazinul virtual www.ogorultau.ro are principala activitate, comercializarea semințelor de legume, taratmente fitosanitare  și a accesoriilor de grădinărit.

SC OGORUL TĂU SRL, cea care deține www.ogorultau.ro, are sediul în Stada Străpungerea Silvestru, Nr. 7, 700001, Iaşi.

În portofoliul nostru de produse includem semințe profesionale de legume de cea mai bună calitate, certificate. Comerțul cu semințe profesionale se realizează în baza autorizației B0025900C și a atestatului privind comercializarea semințelor de legume nr. 2145/26.04.2017.

Colaborăm cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producătoare de semințe și materiale săditoare pe plan internațional, companii ce investesc enorm în tehnologia și cercetarea semințelor, acordând o mare atenție procesării seminței.

Printre calitățile ce recomandă semințele noastre, și mai ales acești producători putem enumeră: semănarea mult mai ușoară a acestor semințe; rasarirea uniformă; protecția mai eficientă împotriva ciupercilor și dăunătorilor și o producție mult mai mare.

Includem în semințele noastre, atât semințe obișnuite (soiuri) cât și hibrizi de foarte bună calitate, performeri pe toate planurile.

Pe lângă semințele profesionale, www.ogorultau.ro distribuie și o gamă de semințe pentru amatori și profesioniști în obținerea de flori cât și de legume dar și o gamă largă de unelte pentru grădină.