METODE DE PLATĂ ŞI LIVRAREA

Comanda plasată pe site-ul nostru se poate plăti ramburs, la primirea coletului sau prin transfer bancar.

Comanda făcută la OgorulTău.ro se livrează direct la adresa dumneavoastră prin firmele de curierat cu care OgorulTău.ro are contract – Fan Courier, Urgent Curier, Nemo Expres sau Poșta Română, prin serviciul Priori Post. Produsele se pot ridică și din magazinul OgorulTău.ro, în acest caz taxa de transport fiind de 0 lei.

Costul de transport este influențat de kilogramele fiecărei comenzi în parte. În cazul comenzilor de peste 500 de lei, transportul este gratuit, OgorulTău.ro achitând curierului contravaloarea transportului. Sunt exceptate de la regulă transportului gratuit coletele menționate că agabaritice pe site, adică sacii de îngrășăminte, rolele de folie și agril, bidoanele de 20 de litri, sacii de turbă și semințele de cultură mare. În cazul comenzilor cu o valoare mai mică de 500 de lei, costul transportului este calculat de aplicație și afișat în coșul de cumpărături.

După plasarea unei comenzi, un operator OgorulTău.ro vă contactează telefonic pentru a vă informa privind termenul de livrare al comenzii dumneavoastră. În general, comenzile pe curier sunt livrate în 24 – 48 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii iar cele pe Poștă Română în 48 – 72 de ore, în funcție și de localitatea în care se livrează.

COMENZI

Sigur că dă! Produsele comandate de la OgorulTau.ro se pot returna, costul returului fiind suportat de către client.

Semințele și produsele de protecția plantelor distribuite de noi se livrează în termen pentru minim 1 sezon de folosire.

Excepție de la această regulă fac produsele cu valabilități reduse, precum semințele pregerminate – ce au din standard doar 6 luni termen de valabilitate. O parte din semințele livrate pot fi și reanalizate. Reanaliza este o operațiune ce se realizează, de obicei, odată la doi ani și presupune verificarea germinației semințelor. În cazul în care procentul obținut este unul OK, semințele sunt puse din nou în vânzare, cu o etichetă nouă în dreptul valabilității, cu sigla INCS și textul Germinație Reanalizată.

Cu toate astea, în cazul în care doriți anumite termene sau perioade mai lungi de valabilitate puteți contacta unul din operatorii noștri pentru a vă comunica perioadele de valabilitate disponibile pe stoc.

Toate produsele ce pleacă de la OgorulTău.ro sunt însoțite de factură fiscală. La solicitarea clienților, pentru semințe se poate oferi Certificat de calitate. În cazul în care anumitor clienți le sunt solicitate de la Direcțiile Agricole județene și contracte de vânzare – cumpărare, proces verbal de predare – primire, aceștia ne pot face aceste solicitări pe e-mail și vor primi aceste documente în cel mai scurt timp.