Produsele comandate de dumneavoastră vor fi livrate în maxim 24 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii. De asemenea, dacă se specifică o altă dată de livrare de către cumpărător, vom livra produsele la acea dată. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna în urmă manevrari executate de terți.

Opțiunea de alegere a curierului aparține clientului, având următoarele variante:

  • Poștă Română – Priori Post
  • Fan Curier
  • Palexx

        Aplicația calculează costul total de livrare pentru 1KG și îl afișează în procesul de efectuare al unei comenzi. Cu toate astea, costurile pentru Fan Courier  sunt calculate doar în locațiile ce aparțin ariei de acoperire a curierului. În cazul în care localitatea unde se dorește livrarea nu aparține ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat și informat de costul suplimentar al transportului .

       Transportul este gratuit la comenzi de peste 499 RON doar pana la o  cantitate mai mica sau egala cu 5 kg / colet .

       Ce va depasi  acesta greutate se va plati cost suplimentar  de transport ce va fi suportat de catre cumparator .

De asemenea, pentru produsele cu greutăți  sau dimensiuni mari (ex: saci de turbă, saci de îngrășăminte , saci cartofi , saci fasole , igrasaminte ), costurile de transport sunt diferite   kg / volum . Astfel, după comandă, un operator www.ogorultau.ro vă va contacta pentru furnizarea costului real al livrării. Facem tot posibilul că acesta să fie cât mai redus.