Produsele comandate de dumneavoastră vor fi livrate în maxim 24 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii. De asemenea, dacă se specifică o altă dată de livrare de către cumpărător, vom livra produsele la acea dată. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna în urmă manevrari executate de terți.

Opțiunea de alegere a curierului aparține clientului, având următoarele variante:

  • Poștă Română – serviciul Priori Post;
  • Fan Curier;
  • Urgent Curier;

Aplicația calculează costul total de livrare pentru 1KG și îl afișează în procesul de efectuare al unei comenzi. Cu toate astea, costurile pentru Fan Courier și Urgent Curier sunt calculate doar în locațiile ce aparțîn ariei de acoperire a curierului. În cazul în care localitatea unde se dorește livrarea nu aparține ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat și informat.

De asemenea, pentru produsele cu greutăți sau dimensiuni mari (ex: saci de turbă, saci de îngrășăminte), costurile de transport pot fi diferite. Astfel, după comandă, un operator www.ogorultau.ro vă va contacta pentru furnizarea costului real al livrării. Facem tot posibilul că acesta să fie cât mai redus.