1. Dispozitii introductive

Aceste conditii de utilizare marcheaza drepturile si obligatiile reciproce intre platforma ogorultau.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor ogorultau.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet ogorultau.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor ogorultau.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

ogorultau.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru acuratetea datelor furnizate de terte parti, inclusand preturile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din ogorultau.ro. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar ogorultau.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia au ca scop definirea accesului si folosirea serviciilor ogorultau.ro si servesc drept acord legal intre dvs. si ogorultau.ro. Prin accesarea ogorultau.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor ogorultau.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

ogorultau.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da aprobare la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de email: sales{@}ogorultau.ro.

Ultima actualizare 12.05.2023.